Kelly Scheirlinckx

MEER OVER MIJ


Ik ben Kelly, een 40-jarige hoogsensitieve mama van 2 geweldige kinderen; een zoon van 19 jaar en een dochter van 17 jaar. Ze zijn mijn allergrootste schatten; al toen ik zelf nog een klein meisje was, dagdroomde ik vaak over mijn sprookjeshuwelijk met mijn prins op het witte paard en hoe onze kindjes er uit zouden zien. Ik ben zo dankbaar dat het mij gegund is om mama te worden van zo'n 2 geweldige kinderen. Mijn andere grote droom deelde ik samen met mijn jongste tante die maar 1 jaar ouder is dan mij, de zus van mijn papa: we gingen samen verpleegkundige worden : ikzelf ging voor de pasgeboren en zieke kindjes zorgen in het ziekenhuis. We hadden dolle pret met de verzonnen avonturen die we samen gingen beleven...

Een verkeersongeval met mijn fiets op 9-jarige leeftijd zorgde ervoor dat mijn levenspad heel anders ging verlopen dan ik oorspronkelijk voor ogen had. Het was een hele uitdaging om hiermee in het reine te komen. Dankzij een geweldige lifecoach is dit ook gelukt! Zelfliefde is hier het sleutelwoord !

Van hieruit zijn we samen op pad gegaan; zij heeft me de tools aangereikt om mijn littekens te aanvaarden, om mezelf graag te leren zien, mezelf de moeite waard te vinden maar ook om mijn eigen talenten te (her-)ontdekken. Nog voor ik haar verteld had van mijn kinderdromen zei ze in 1 van de eerste sessies : " Ik zie jou iets met kindjes doen, voor kindjes zorgen..." Ik zal dat moment nooit vergeten: "Nee, het is nog niet te laat om te doen wat je graag wilt, om jouw mooiste leven te creëren. Life begins @ 40, he Kelly! Zoek voor jezelf uit wat je nog graag zou betekenen voor kindjes en hoe je je doel kan bereiken..." Zo kwam ik de opleiding Kindercoach tegen en ik wist het meteen : dit is wat ik wil ! Kinderen helpen hun eigen talenten te (her-) ontdekken en zorgen dat ze zichzelf goed genoeg vinden. Want dat zelfliefde de basis is van alles dat heb ik zelf ervaren; er komen zoveel positieve veranderingen in mijn leven en daar ben ik zo ontzettend dankbaar voor. Had ik als kind iemand als Perla Van Belle tegengekomen, had dit mij en ook mijn kinderen veel leed bespaard en dat is mijn motivatie om kinderen te coachen; kinderen zelfliefde en zelfvertrouwen meegeven!