Kelly Scheirlinckx

MEER OVER MIJ

Hey, wat fijn dat je de tijd maakt om mijn verhaal te lezen.

Ik ben Kelly, mama van 2 geweldige, jongvolwassen kinderen. Ze zijn mijn allergrootste schatten!

Naast mama ben ik ook nog gewoon Kelly, een hoogsensitieve, zorgzame, zachte vrouw die graag geniet van het leven. Als HSP-er heb ik geleerd dat me-time van onschatbare waarde is; uit een leeg vat kan je niet schenken. Wandelen aan zee met mijn voetjes in het water is voor mij de ideale manier om mijn batterijen op te laden. Een goed boek met een tas thee en een stukje zwarte chocolade is voeding voor mijn ziel. Waar ik ook ga, als er boeken te vinden zijn, heb ik er steevast 1 mee naar huis.

Al van zolang ik mij kan herinneren had ik maar 2 grote dromen; mama worden en verpleegkundige op een kinderafdeling. In mijn tienerjaren was babysitten dan ook mijn favoriete bezigheid. Kinderen hebben een speciale plek in mijn hart; ze hebben iets puurs, verwonderlijks en kunnen schaterlachen om de kleinste dingen en tegelijkertijd zijn ze zo kwetsbaar. Elk kind is uniek en geweldig op zijn/haar eigen manier.

Mijn levenspad is echter anders verlopen dan gepland en heeft mij geleid tot het volgen van meerdere opleidingen om kindercoach te worden.

Uit eigen ervaringen zowel als kind en als mama van een kind dat meerdere trauma's heeft meegemaakt, weet ik als geen ander hoe schrijnend het gesteld is met de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen. De wachtlijsten zijn gigantisch waardoor het er eigenlijk op neer komt dat je kind en jij als ouder vaak in de kou blijven staan. Ook is mijn ervaring dat alleen maar erover praten vaak niet voldoende is en het kind er zelfs niet (meer) kan/wil over praten en daarin kan coaching een uitkomst/ondersteuning bieden daar ze hier niet hoeven te praten. Aan de hand van verschillende methodieken en materialen brengen we de hulpvraag en de behoeften/noden van het kind aan de oppervlakte. Vervolgens ondersteun ik uw kind in het zoeken naar oplossingen, naar hulpbronnen die voor hem/haar werken. Zodoende is elk traject uniek en afgestemd op het kind. 

Kinderen leren hun emoties te herkennen en ermee om te gaan, zorgen dat ze van zichzelf houden zoals ze zijn en dat ze voor zichzelf durven opkomen. 
Kinderen te laten zijn wie ze zij
n en ze te laten geloven in zichzelf zodat ze hun eigen talenten en dromen durven volgen is mijn grootste drijfveer om kinderen te coachen;.

Mijn grote droom is dat ieder kind zich veilig en geliefd voelt en vooral dat hij/zij van zichzelf houdt zoals hij/zij is.

Je kan kinderen niet vroeg genoeg leren dat zelfliefde de basis is van alles; het maakt dat je kind op een gezonde manier zijn/haar grenzen leert kennen en respecteren. Dat hij/zij voor zichzelf durft opkomen en zijn/haar eigen mooiste leven durft creëren.

Veel liefs,

Kelly

Owning our story & loving ourselves is the bravest thing we'll ever do - Brené Brown

Jezelf liefhebben is het begin van een levenslange romance - Oscar Wilde

Wil jij dit ook voor je kind? Aarzel dan niet om een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen.